Tekst

Tekst

Woorden zijn voor mij als klei in de hand van een pottenbakker. Of als verf, glinsterend aan de kwast van de schilder. Schrijven is niet moeilijk, dat kan iedereen. Maar woorden precies in de juiste volgorde aan elkaar rijgen zodat werelden geschetst worden in het hoofd van de lezer? Dat is kunst. En ambacht. En mijn leven.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar woorden brengen meer dan duizend nuances aan. Waardoor het beeld meer diepte krijgt. Of waardoor het beeld opeens iets heel anders blijkt te zijn.

Goed, genoeg geraaskald.

Ik worstel graag uw tekst uit mijn vingers!
In de loop der tijd heb ik veel ervaring opgedaan met diverse soorten teksten, zoals:
– biografische teksten;
– website teksten over zeer uiteenlopende onderwerpen (puincontainers, kruipruimte-isolatie, lampenfittingen, interieurstijlen, zorgverzekeringen, etc., etc.);
– artikelen in tijdschriften;
– columns (vaste columnist voor VOKK en GezinsGids in 2013-2015);
– het afnemen en schrijven van interviews;
– en nog een heel zooitje zoals fictie-teksten, social media-berichten, essays…
Het maakt ook niet uit wat voor tekst het is, zolang je je als schrijver maar sterk verdiept in het onderwerp, het doel van de tekst en de doelgroep. Pas dan kan er iets waardevols uit dat toetsenbord komen.

Heeft u al een tekst, maar moet hij even nagelopen worden op Nederlandse spelling en grammatica? Ook dat kan! Ik heb al vele teksten geredigeerd en onlangs slaagde ik voor mijn examen Nederlands bij het NTI met een 9,4 (waaronder natuurlijk spelling en grammatica).

Een offerte opvragen is uiteraard altijd vrijblijvend! Een beetje oriënteren kan nooit kwaad 😉

P.S.ssst: Tekst én Design kan natuurlijk ook he, dan wordt het helemaal een mooie deal!